Teamtraining

Zonder duidelijke afspraken geen klinkende resultaten; zonder chemie geen magie. Met een topsportmentaliteit als heersende standaard bereiken organisaties grotere hoogtes dan ooit tevoren. Dat vraagt om teambuilding en samenwerking in de breedste zin van het woord. Zodat een team écht een team wordt, de aanvoerders het voortouw nemen en de wisselspelers staan te popelen om warm te lopen.

Heeft jouw bedrijf of organisatie behoefte aan verbeterde communicatie, chemie en focus? Kan de samenwerking met de klant en zakelijke relaties beter? Wil je zorgen dat er een open sfeer ontstaat waarin teamgenoten elkaar aanspreken, initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen? Wil je hybride samenwerking stimuleren en faciliteren? En de digitale vaardigheden van het team verder ontwikkelen met op maat gemaakte trainingen? Breng dan jouw organisatie naar topniveau met WEDSTRIJDFIT.

optimale samenwerking voor
optimale resultaten

WEDSTRIJDFIT heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vinden en uitvoeren van de juiste strategie. Het zelfontwikkelde, wetenschappelijk onderbouwde stappenplan helpt allerlei organisaties bij het ontwikkelen van de meest aanvallende én solide tactieken. Bij WEDSTRIJDFIT TEAMTRAINING staan inzicht, bewustwording, samenwerking en resultaten centraal.

Met waardevolle tools uit de topsport en een unieke aanpak worden teams binnen organisaties hechter en verbetert de algehele samenwerking. Aan de hand van persoonlijkheidsprofielen verkrijgt een team waardevolle inzichten om de teamchemie een boost te geven. De inzichten helpen daarnaast bij het maken van de juiste keuzes, het (her)pakken van de focus en het behalen van de zowel korte- als langetermijndoelen.

Wil jij jezelf of je organisatie ook op topniveau laten presteren? Start dan alvast met de warming-up en download het voorbeeld teamprofiel. Of plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar talent@wedstrijdfit.nl of bel 06-58728208.

Werkwijze

De samenwerking binnen jouw bedrijf bereikt een hoger niveau aan de hand van de volgende stappen:

  • Inventarisatie
  • Plan, tactiek en doelstellingen bepalen
  • Uitvoering in de praktijk
  • Evaluatie
  • In vorm blijven

Vragen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we elk van deze onderdelen rustig bespreken.

Businesscase: salesteam

Een compact salesteam schakelde de hulp in van WEDSTRIJDFIT en stelde de volgende vraag: hoe creëren we meerwaarde bij de klant, en daarmee een hogere klanttevredenheid en omzet?

De rol van WEDSTRIJDFIT

  • De focus leggen op waardecreatie en het belang van samenwerking benadrukken door middel van teamtraining
  • Het salesteam bewust maken van de langetermijneffecten van waardecreatie
  • Het salesteam verder laten kijken dan alleen KPI’s en cijfers
  • Eigen gedrag en communicatie inzichtelijk maken en koppelen aan de klantbehoeften
  • Luisteren naar de klant vanuit een ander perspectief stimuleren
  • Meer verbinding met de klant creëren aan de hand van een praktijkcase

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

WEDSTRIJDFIT laat teams beter presteren. Dat begint bij inzicht en bewustwording, het bepalen van de juiste doelen en het ontwikkelen van een winnende strategie. Zo kom je in topvorm. Wanneer je in topvorm verkeert lever je topprestaties, en daar krijg je enorm veel positieve energie voor terug. Dat uit zich in meer veerkracht, minder stress en meer voldoening. En dat is prettig, zowel op de werkvloer als het thuishonk.

Wil jij ook een teamtraining op maat, of van gedachten wisselen over de ontwikkeling van jouw team of organisatie? Wacht dan niet langer en plan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar talent@wedstrijdfit.nl of bel 06-58728208.

Naam *
E-mailadres *