Werkwijze

WEDSTRIJDFIT koppelt organisatorische of professionele doelstellingen en ambities aan wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken uit de topsport. Onze werkwijze bestaat uit persoonlijke begeleiding, unieke tools en het motiveren en stimuleren van deelnemers om met vertrouwen de gestelde doelen te behalen. Daarbij neemt stress af en ontstaat er meer structuur, werkplezier en voldoening.

Iedereen heeft dagelijks zijn of haar eigen wedstrijd te spelen. Dus is het zaak om fit te zijn én te blijven.

In het kort

In de werkwijze en methode van WEDSTRIJDFIT staan analyse, inzicht, ontwikkeling en het zetten van de juiste vervolgstappen centraal. Het bepalen van doelen en die gericht najagen. Persoonlijk of organisatorisch inzicht vergaren aan de hand van coachsessies en analysetools. Met altijd een directe koppeling naar de praktijk. Met deze unieke methode en werkwijze haal jij het maximale uit jezelf, je team of de organisatie.

Kies voor een samenwerking op de korte of langere termijn, voor een project of op basis van inhuur.

Unieke methode

De unieke methode van Wedstrijdfit: Van fit naar WEDSTRIJDFIT in vijf krachtige stappen.

Support en begeleiding van start tot finish. Of het nu om een individuele uitdaging gaat of om het maximaal presteren in teamverband: ga van fit naar WEDSTRIJDFIT aan de hand van de volgende vijf krachtige stappen.

  1. Inventarisatie:
    WEDSTRIJDFIT voert met deelnemers binnen de organisatie een intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we alle uitdagingen en doelstellingen. Met de nulmeting krijg je diepgaand inzicht in jouw persoonlijke krachten, bedrijfsprincipes en klantbehoeften
    WEDSTRIJDFIT diept de doelstellingen uit en bepaalt op basis van alle informatie het vertrekpunt en de positie van de doelpalen. Gebruikmakend van analysetools uit de topsport, leggen we de basis voor verdere stappen. 

  2. Plan, Tactiek en Doelstellingen Bepalen:
    Wij helpen jouw organisatie om een heldere focus te creëren en strategieën te ontwikkelen voor groei, terwijl we samenwerking tussen afdelingen stimuleren. Het startpunt en de finish leggen we gezamenlijk vast in het plan van aanpak, met concrete beschrijving van hoe de doelen bereikt worden en wat daarvoor nodig is. Zo bepalen we de tactiek om met vertrouwen en focus de vervolgstappen te zetten.

    WEDSTRIJDFIT levert een compact document vanuit de nulmeting op met daarin het concrete plan van aanpak en de tactiek, inclusief een op maat gemaakt advies. Uiteraard kan WEDSTRIJDFIT de uitvoering begeleiden, maar teams of individuen kunnen dit desgewenst ook geheel of gedeeltelijk zelf verzorgen.

  3. Uitvoering in de praktijk

    Hoe het plan van aanpak precies tot uitvoering wordt gebracht, bepaal jij. Per onderdeel staat altijd duidelijk aangegeven wat de eventuele investeringen en verwachte opbrengsten zijn. Tip: kies ervoor om twee of drie maanden na de training of het project een bijeenkomst te organiseren. Op die manier wordt duidelijk hoe de deelnemers het traject hebben ervaren en welke relevante aandachtspunten er zijn. Op basis daarvan kan eventueel een vervolgprogramma worden opgesteld.

  4. Evaluatie

    Na afronding van het programma evalueren we uitgebreid en schriftelijk, waarbij we de input van deelnemers meenemen voor toekomstige acties. Deze evaluatie vormt de basis voor blijvend succes en continue verbetering.

  5. In vorm blijven

    In vorm komen is één ding, in vorm blijven iets anders. Daarom behoren werkbezoeken en bijeenkomsten tijdens en na afloop van het traject nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Zo biedt WEDSTRIJDFIT support en borging, zodat organisaties fit en in vorm blijven.

    Met de unieke methode van Wedstrijdfit ben je verzekerd van een gestructureerde aanpak en blijvend resultaat. Van fit naar WEDSTRIJDFIT – laat ons je begeleiden naar succes.

    Wil jij ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PERSOONLIJKHEIDSPROFIEL

De WEDSTRIJDFIT-methode bestaat onder meer uit analyses van teams en individuen. Zo maakt coachingtool Spotlight het gedrag en de mindset inzichtelijk van mensen die presteren onder druk. Deze wetenschappelijk onderbouwde tool heeft zijn effectiviteit al bewezen in uiteenlopende sectoren: van de topsport tot de financiële wereld. De opgedane inzichten worden vervolgens opgenomen in het zogeheten persoonlijkheidsprofiel. Dit helpt het aanpassingsvermogen van professionals te vergroten en laat ze hun kwaliteiten optimaal benutten. Op die manier laat WEDSTRIJDFIT je alles uit jezelf of je team halen, in iedere situatie.

Wil jij jezelf of je organisatie ook op topniveau laten presteren? Start dan alvast met de warming-up en download het voorbeeldprofiel. Of plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar talent@wedstrijdfit.nl of bel 06-58728208.

Naam *
E-mailadres *