Talent­ontwikkeling

Ze zeggen: hard werken brengt je verder dan talent. Maar alleen door talent en hard werken samen te brengen, bereik je de eerste plek. En om hard te kunnen werken, moet je wedstrijdfit zijn. Daarom is er geen betere sparringpartner dan WEDSTRIJDFIT: samen halen we het maximale uit jouw individuele (sport)kwaliteiten.

Wil jij je talenten optimaal benutten en meer inzicht krijgen in je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen? Je talent optimaal benutten en je comfortabel voelen buiten je comfortzone? Of ben je toe aan een vaste plek en functie? Ga samen met WEDSTRIJDFIT de uitdaging aan en breng je individuele (sport)prestaties naar het hoogst mogelijke niveau.

Haal het maximale uit jouw
loopbaan of sportcarriëre

WEDSTRIJDFIT heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vinden en uitvoeren van de juiste strategie om professionals te begeleiden naar het behalen van hun doelen. Het zelfontwikkelde, wetenschappelijk onderbouwde stappenplan helpt zowel sporters als professionals bij het ontwikkelen en maximaal benutten van hun talenten. Bij WEDSTRIJDFIT TALENTONTWIKKELING staan persoonlijk inzicht, talentontwikkeling en resultaten centraal.

WEDSTRIJDFIT TALENTONTWIKKELING biedt twee vormen van persoonlijke coaching aan:

  • Loopbaancoaching
  • Sportcoaching

Met de wetenschappelijk onderbouwde topsporttool Spotlight halen we samen het maximale uit jouw prestaties. Je ontvangt de handvatten die je nodig hebt: presteer beter onder druk, krijg meer grip op en inzicht in je kwaliteiten, en benut ze effectief in je loopbaan of sportieve carrière.

Wil jij jezelf of je organisatie ook op topniveau laten presteren? Start dan alvast met de warming-up en download het deepdive programma. Of plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail naar talent@wedstrijdfit.nl of bel 06-58728208.

Werkwijze

WEDSTRIJDFIT brengt jouw individuele (sport)prestaties naar een hoger niveau aan de hand van een persoonlijke werkwijze:

  • Inventarisatie
  • Plan, tactiek en doelstellingen bepalen
  • Uitvoering in de praktijk
  • Evaluatie
  • In vorm blijven

Meer weten over de invulling van deze onderdelen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Businesscase: persoonlijke coaching

De coachee gaf aan dat hij erg streng is voor zichzelf en zich voor alles om hem heen overmatig verantwoordelijk voelt. Zijn prestatiedrang hield hem voor een groot deel op de been, maar hij legde de lat met de jaren steeds hoger om de verwachtingen van anderen waar te maken. Dat eiste zijn tol. Zijn vraag aan WEDSTRIJDFIT was:

“Kun je mij helpen om af en toe op een innerlijke pauzeknop te drukken, zodat ik meer controle krijg over mijn privé- en zakelijke leven?”

De rol van WEDSTRIJDFIT

De persoonlijke coaching was gericht op het verkrijgen van meer overzicht, controle en balans. Dit pakten we als volgt aan:

  • Concrete doelstellingen formuleren aan de hand van een persoonlijk intakegesprek
  • Vastgestelde doelen behandelen tijdens de coachsessies
  • Uitvoering van interactieve oefeningen tijdens deze coachsessies
  • Opstellen persoonlijkheidsprofiel
  • Bepalen start- en eindpunt met coachingtool Spotlight
  • Uitvoeren plan van aanpak

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

WEDSTRIJDFIT laat sporters en professionals beter presteren. Dat begint bij inzicht en bewustwording, het bepalen van de juiste doelen en het ontwikkelen van een winnende strategie. Zo kom je in topvorm. Wanneer je in topvorm verkeert lever je topprestaties, en daar krijg je enorm veel positieve energie voor terug. Dat uit zich in meer veerkracht, minder stress en meer voldoening. En dat is prettig, zowel op de werkvloer als het thuishonk.

Ook in topvorm komen? Of wil je van gedachten wisselen over de ontwikkeling van jouw organisatie, teams en gekozen tactiek? Wacht dan niet langer en plan een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen brengen we jouw wensen en doelen in kaart en komen we tot de best mogelijke aanpak. Mail naar talent@wedstrijdfit.nl of bel 06-58728208.

Naam *
E-mailadres *