Businesscase: persoonlijke coaching

Businesscase: persoonlijke coaching. De coachee gaf aan dat hij erg streng is voor zichzelf en zich voor alles om hem heen overmatig verantwoordelijk voelt. Zijn prestatiedrang hield hem voor een groot deel op de been, maar hij legde de lat met de jaren steeds hoger om de verwachtingen van anderen waar te maken. Dat eiste zijn tol. Met de hoop meer controle en balans te vinden, wendde hij zich tot WEDSTRIJDFIT met de vraag:

“Kun je mij helpen om af en toe op een innerlijke pauzeknop te drukken, zodat ik meer controle krijg over mijn leven?”

De rol van WEDSTRIJDFIT

De persoonlijke coaching was gericht op het verkrijgen van meer overzicht, controle en balans. Dit pakten we als volgt aan:

  • Concrete doelstellingen formuleren aan de hand van een persoonlijk intakegesprek
  • Vastgestelde doelen behandelen tijdens de coachsessies
  • Opstellen persoonlijkheidsprofiel en bepalen start- en eindpunt met coachingtool Spotlight
  • Uitvoeren plan van aanpak
Businesscase: persoonlijke coaching

De resultaten Businesscase: persoonlijke coaching

  • De coachee geeft aan meer rust en focus te hebben.
  • Planning en structuur helpen de coachee consistent te blijven, tijd vrij te maken voor hobby’s en het energieniveau op peil te houden.
  • De coachee zegt zijn pauzeknop te hebben gevonden, waardoor hij betekenisvollere gesprekken voert met anderen en zich wedstrijdfit voelt.

“Ik kan Nick bij iedereen aanbevelen als coach. Hij luistert goed, stelt scherpe vragen en toont oprechte interesse. Nick, nogmaals bedankt!”

Dankzij de persoonlijke coaching van WEDSTRIJDFIT heeft de coachee niet alleen meer rust en focus gevonden, maar ook een betere balans in zijn leven ervaren. Met concrete doelstellingen en een op maat gemaakt plan van aanpak heeft hij geleerd om de pauzeknop te vinden en betekenisvolle gesprekken te voeren. Zijn ervaring toont aan dat persoonlijke ontwikkeling en groei binnen handbereik liggen.

Ga jij voor persoonlijke ontwikkeling?

Ben jij ook op zoek naar meer rust, focus en balans? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Nick van WEDSTRIJDFIT. Samen kunnen we bespreken hoe WEDSTRIJDFIT jouw kan ondersteunen en laten groeien. Mail naar talent@wedstrijdfit.nl of bel 0658728208.
Blijf niet stilstaan, maar zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle toekomst met Wedstrijdfit.